Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Чет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

Абонамент за бюлетин


Панорамен ресторант "Ciel Bleu"

 
 Ciel Bleu  Ciel Bleu  

Работно време: 12:00-16:00; 18:00-23:00
Брой места: 120
За резервации: +359 885 853 267

 

Dine Around in Albena

Любителите на класическата френска кухня не бива да пропускат възможността да се насладят на вкусна храна и уникална панорамна гледка от френски ресторант "Ciel Bleu", разположен на 17 етаж в хотел "Добруджа".

Изискана обстановка, безупречно обслужване, добра кухня и много приятни емоции, които ще оставят у Вас един незабравим спомен.

Ресторантът е подходящ за провеждане на коктейли и партита.

"Ciel Bleu"
Не е необходимо да ходите до Париж, за да подарите романтичен момент на любимия човек. Елате в нашия френски ресторант "Синьо небе". Нямаме си Айфелова кула, но можeте да седнете на лятната ни тераса, точно под звездите. Уникалната панорамна гледка към морето от 17-ия етаж на хотел "Добруджа", специалитетите от френската провансалска кухня, изисканата атмосфера и перфектното обслужване ще направят преживяването неповторимо. Главният готвач Евелина Колева приготвя патешко бутче "КОНФИ" по своя рецепта. То е едно от най-предпочитаните ястия от иначе богатото меню. Може да опитате да го направите у дома:

Продукти:
Патешки бутчета, грилован ананас, перли от манго пуширани в портокалов сос с "Контро", мед, сос от горски боровинки и къпини, фин царевичен грис, прясно мляко, смокини, филиран бадем.

Начин на приготвяне и поднасяне:
Патешките бутчета се овкусяват с морска сол, розмарин, мащерка, черен пипер на зърна и дафинов лист. Така престояват 48 часа, след което се потапят в разтопена на 120 градуса гъша мас. Пекат се 2 часа на 120 градуса в запечатана с фолио тава. Щом станат готови се поставят върху предварително грилования, намазват се с мед, поръсват се с филирани бадеми  и се запичат повторно на 180 градуса за 5 минути. Поднасят се с полента, която се приготвя с равни количества вода, прясно мляко, една щипка сол, фин царевичен грис и сушени плодове (в случая смокини). Поливат се със соса от горски боровинки и къпини. Аранжират се с ядливи цветя и свежи плодове по избор.


Да Ви е сладко!

През лятото Ви каним на открита тераса с 70 места.


Ресторант Ciel Blue

Анкета

Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?








Резултати
http://www.balchikgardens.com/bg
http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/