Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:30 Пон. - Съб.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

Абонамент за бюлетин


ЕЛЕМЕНТС Спа

Елементс Спа – Inspiration from Nature

Природата е вечно млада, красива и щедра.
Тя притежава тайните на щастието, от които никога не би се лишила

Elements Spa Flamingo Grand


ЕЛЕМЕНТС Спа Фламинго Гранд – Вдъхновение от природата!

Станете част от елементите на Природата - Слънце, Вода, Въздух и Земя. Преоткрийте Вашите сетива и намерете едно ново равновесие за Вашето добро самочувствие и красота!

В Елементс Спа, съчетавайки древната мъдрост и традиции, нашия опит и най-съвременните познания, сме създали за Вас цялостна грижа за лице и тяло, за да се заредите с нова свежа енергия и много красота. Насладете се на едно уникално пътешествие с нашите Спа предложения и иновативни, натурални био-продукти, с доказано незабавно действие и дълготраен ефект.

 

Elements Spa Flamingo Grand Glalery

Доверете се на ценните съвети и практически опит на нашите специалисти и открийте себе си в едно ново измерение на Вашата същност и Вашия стил на живот!
Наши партньори са: Dr Spiller Biocosmetic, Klapp, Sothys, Aura Chake

Нашите Спа терапии и стандарти за работа се опират на най-добрия световен опит и са сертифицирани от ESPA /Европейска Спа асоциация/
От 2008 г. Елементс Спа притежава немския сертификат за качество ТÜV.

 TUV Logo

Ние разделихме условно този свят на завладяващи аромати, уют и хармония, вдъхновени от природата на две зони: АКВА ЕЛЕМЕНТС и ВИТА ЕЛЕМЕНТС.

Аква Елементс Термален кръг

Пътешествие за пречистване и блаженство, донесено от най-древни времена! Едно място където здравето, жизнеността и пълното отпускане са свързани в невероятно разнообразие от усещания. Различните елементи, съчетани в Термалния кръг, който продължава около 1 ч. 15 мин., повишават Вашия жизнен тонус, елиминират стреса и подобряват кръвообръщението.

Каскаден хидромасажен душ - за по-добра адаптация и хигиена

Вътрешен басейн с площ 24 м² Tº 30 и вградени хидроджетове за шийна, гръбна, поясна област и долни крайници. Елиминира стреса и напрежението, стимулира циркулацията и води до пълно отпускане.

Парна баня Tº 50C Влажност 100%
Комбинацията от мека топлина и висока влажност, отпуска мускулите, почиства нежно кожата и дихателните пътища и засилва имунната защита на организма. Елиминира токсините и регенерира. Препоръчителния престой е 15-30 мин с освежаваща пауза.

Сауна Тº 90/100ºC Влажност 0-20 %
Сухата топлина перфектно отпуска, елиминира стреса и токсините и засилва имунната система. Не се препоръчва при ниско кръвно налягане. Престоят продължава 15-30 мин с освежаваща пауза.

Калдариум Tº 36/38ºC
Приятната, щадяща топлина на калдариума нежно отпуска напрежението, почиства кожата и дихателните пътища и стимулира имунната система.

Леден фонтан
Освежаващи ледени кристали между горещите сесии в сауната и парната баня.

Зона за почивка
Елегантна и приятна обстановка с комфортни кресла за отмора и красива гледка към околностите на хотела. Насладете се на нашите специално подбрани фрешове, коктейли и антиоксидантни чайове

ЕЛЕМЕНТС Спа - свят на завладяващи аромати, уют и хармония, вдъхновени от природата.

Вита Елементс - терапевтична зона

Изкуството на масажа - нищо не може да се сравни с човешкото докосване, приложено със знание и професионална техника.

Зоната ВИТА ЕЛЕМЕНТС е разположена на втория етаж на спа центъра и разполага с десет терапевтични кабини: кабини за масаж и терапии за цяло тяло, хидромасажни вани с хромотерапия, кабини, оборудвана за аюрведични ритуали, суха флотация и процедури с душ Виши, малък оазис за красота с две самостоятелни стаи и специално създаден кът за двама.
Към това ще прибавим нашата зимна градина, слънчевите тераси и зоната за отмора, които предоставят богата възможност за нашите гости да заредят тялото и душата си с обновяваща енергия. В трудната задача за избор от нашето богато Спа меню, професионална помощ ще окаже целият ни екип.

Всеки един от нашите терапевти, GR координатори и спа-асистенти е внимателно подбран и притежава висок професионализъм, ентусиазъм и топло отношение към госта.
Всеки гост пристъпил прага на ЕЛЕМЕНТС Спа е VIP гост за нас. Същият респект и грижи, с които се отнасяме към нашите гости, ние проявяваме и към нашата природа. Екипът на ЕЛЕМЕНТС Спа твърдо вярва, че всички ние можем да помогнем за съхраняването на света около нас. Надяваме се, че нашите гости ще ни подкрепят.

И не на последно място - продуктовите марки, които избрахме са сред най-добрите в света:

Dr. Spiller Biocosmetic и KLAPP от Германия представляват козметиката от следващо поколение
С радост спряхме своя избор за българската продуктова марка на ECO SPA, която е събрала в себе си силата на нашата природа и богататите българските традиции

ЕЛЕМЕНТС Спа е идеалното място да избягате от стреса на натовареното ежедневие. Ние с радост ще Ви поведем на освежаващо пътешествие в свят на завладяващи аромати, уют и хармония, вдъхновени от природата. Уникалната обстановка създава усещане за пълно спокойствие и неповторимо удовлетворение от преживяното.

Очакваме Ви, EЛЕМЕНТС Спа е мястото, където чудесата се случват.

 

За контакти:

ЕЛЕМЕНТС Спа
Хотел Фламинго Гранд*****
9026 Албена, България
тел.: +359 579 6 27 37
е-mail: elements@albena.bg


 

Анкета

Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
Резултати
http://www.balchikgardens.com/bg
http://albena.bg/bg/pages/iso.html
http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/