Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Чет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  ZUMBA за гостите на Албена

  10/07/2012

  Зумба - новата мода в Албена

  Всички гости в курорта Албена вече имат възможност да разтоварват със ZUMBA - новата мода, фитнес-танц, който завладя света. Заниманията са всеки вторник и четвъртък от 18 часа във фитнес залата на „Медика Албена".

  ZUMBA е тонизираща, забавна, ефективна, лесна за следване, вдъхновена от латино-танците, топяща излишните калории танцова фитнес забава, която накара милиони хора по света да се забавляват, докато се грижат за тялото си. От самото си създаване през 2000 година програма Зумба се е разраснала толкова, че става най-голямата и най-успешната танцувална фитнес програма с повече от 12 милиона последователи от различни страни, с различен пол, различни фигури и на различни възрасти. Седмично Зумба тренировки се провеждат в над 110 хиляди зали в територията на над 125 страни, а вече и в България.

  Програмата ZUMBA е вдъхновен от латино културата курс по фитнес танци,който включва латино и международна музика и танцови движения,създаващи динамична, вълнуваща, ободряваща и ефективна система. Комбинират се бързи и бавни ритми, които тонизират и извайват тялото. Тази програма е "упражнение под прикритие". Участниците си прекарват страхотно и дори не осъзнават,че се упражняват.Дори хората искат да я изпълняват всеки ден. Музиката, стъпките, движенията, енергията....нищо не може да се сравни със ZUMBA. Тя е предназначена за всички. Хора от всякакъв произход и от всяка възраст могат да започнат веднага.Основаващите се на кардио тренировка танцови движения са лесни за следване стъпки,които включват скулптуриране на тялото,насочено към области като големия седалищен мускул,краката,ръцете,корема и най-важния мускул в тялото - сърцето.

  Лесно, забавно, с латино ритми и движение и много настроение - това е ZUMBA, един безкраен купон!

  Заявка и записване на Спа рецепция - тел: 0579 6 24 82

   

  Медика Албена Уелнес & Меди Спа Добруджа

  тел: 0579 6 24 82

  факс: 0579 6 24 92

  e-mail: spa@albena.bg

   

   

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html
  http://albena.bg/bg/pages/iso.html
  http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/