Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Чет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  Ге Принт триумфира в "Албена къп"

  12/06/2012

  Отборът на ГЕ Принт (София) спечели първото издание на футболния турнир за аматьори "Албена къп" с награден фонд 15 хиляди лева. Титлата беше извоювана след успех с 4-1 над Унекс (София). Първенците получиха красива купа, осигурена от генералния спонсор Pepsi, както и чек на стойност 4000 лева. Надпреварата се превърна в истински празник на футбола, в който сили премериха едни от най-добрите отбори от цялата страна.

  На полуфиналите футболистите на ГЕ Принт елиминираха Клетката (София) в изключително интересен двубой, завършил 2-1, а Унекс се добра до заключителния мач след успех с 3-1 над Виктория (Перник). Осмицата допълват
  съставите на Норда (Шумен), Изида (Добрич), Феникс (Стара Загора) и Даниели (Търговище). В надпреварата взеха участие 27 отбора, които първоначално бяха разпределени в групи, а след това най-добрите преминаха в схема при преки елиминации.

  След заключителния мач финалистите и останалите участници в турнира поляха паметния момент с шампанско и дадоха заявка, че догодина отново ще атакуват големия награден фонд. Мнението на специалистите, че това е най-силният турнир за аматьори в страната, който дава възможност на футболистите да се борят за рекордни парични награди.

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html
  http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/
  http://www.balchikgardens.com/bg