Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Чет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  Учители от цяла България ще обменят опит в Албена

  07/06/2012

   

  От 15 юни, в КК Албена стартира творческа среща на ръководители на музикални школи, театрални състави, танцови групи от цяла България. Форумът е заключителна част на Конкурса за работещи в извънкласни и извънучилищни дейности, организиран от Фестивална програма „Приятели на България".

  Сто  преподаватели и гости са заявили своето участие в проявата, която се провежда под патронажа на министъра на образованието, младежта и науката.  Двеста млади таланти от София, Варна, Шумен, Хасково, Пловдив, Казанлаък, Костинброд, Бургас, Правец и др. ще демонстрират постиженията на своите преподаватели в два концерта в зала Атлантик на хотел Добруджа.

  На 17 юни, от 17.30 ч. ще се проведе тържествена церемония, по време на която най-добрите педагози ще получат грамоти и парични награди от Цветан Иванов - управител на програма „Приятели на България". Специални награди ще бъдат връчени и от името на Министерство на образованието, младежта и науката, Синдиката на българските учители, Областните управители на Софийска област, София /град/, Добрич, Столична библиотека и Националния дворец на децата.

  Със стилен коктейл в Театър - вариете Албена, на който специален гост ще бъде Михаил Белчев, участниците ще закрият петото издание на конкурса. 

   

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html
  http://www.ecoagro.bg/
  http://www.balchikgardens.com/bg