Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Чет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  Албена открива офис в Украйна

  10/05/2012

   

  В началото на юни Албена ще открие туристическо бюро в Болград, съобщи Красимира Стоянова - старши мениджър продажби в курортния комплекс.  Тя добави, че по време на визитата на изпълнителния директор на Албена АД Красимир Станев в украинския град е бил подписан протокол за сътрудничество между Албена АД и Болградската районна държавна администрация, намираща се в Одеска област.

  С откриването на офиса ще бъдат създадени нови работни места, а местните жители ще могат лично да се запознаят с най-новите и горещи оферти за Лято 2012 в Перлата на родното ни Черноморие.

  Миналата година в Албена са отседнали 1000 гости от Украйна, което е с близо 40 процента повече в сравнение с предходната година.  

  „Албена ще предостави услуги в сферата на туризма на жителите на Болградски район (почивка на брега на Черно море в хотелите на курортния комплекс с туристически съпровод на фирма „Албена Тур" по градовете на България, провеждане на обучение в областта на туризма на територията на „Албена", предоставяне на санаторно-курортно лечение на жителите на Болградски район в центъра за медицинска рехабилитация „Медика-Албена". Ще бъде дадена възможност за обучение в учебни заведения на България на абитуриенти от Болградски район. Албена ще осигури и учебна литература в училищата на Болградски район, в които се изучава български език", посочи още Красимира Стоянова.

  Към родната ни делегация в Украйна се е присъединил д-р Стоян Горчивкин - генерален консул на Република България в Одеса. 

   

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?








  Резултати
  http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html
  http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/
  http://www.balchikgardens.com/bg