Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Чет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  Ежегоден летен семинар на Институт за икономическа политика

  10/04/2012

  Институт за икономическа политика (ИИП) подготвя за тринадесета поредна година превърналия се в традиция Летен семинар за млади държавни служители от Югоизточна Европа и Черноморския регион работещи в сферата на управлението на европейски програми и регионалното сътрудничество. Семинарът ще се проведе под патронажа на Министерството на външните работи на Република България в периода 4-9 юни 2012 г. в кк "Албена".

  Тазгодишното издание на семинара следва вече добре установените през годините рамки за провеждане на дискусии и създаване на обстановка за диалог и работа в мрежа както по конкретни теми касаещи управлението на европейски фондове и регионалното сътрудничество, така и по по-широк кръг от въпроси засягащи актуалните политически и икономически тенденции в Европейския съюз.

  За повече информация относно Летния семинар можете да се обръщате към г-жа Десислава Петрова, Заместник директор "Летен семинар", Институт за икономическа политика на тел. 02 952 29 47, факс 02 952 08 47 или ел. поща summer_seminars@epi-bg.org.

   

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/
  http://www.balchikgardens.com/bg
  http://www.ecoagro.bg/