Albena contacts0 700 12 110 (на цената на един градски разговор) 8:30-17:00 Пон. - Чет.

Търсене на хотели

хотел
пристигане
заминаване
1 стая; -- нощувки
възрастни
над 12 г.
деца
от 2 до 12 г.

  Абонамент за бюлетин


  Новини   

  Жилищен комплекс „Балчик гардънс“ е въведен в експлоатация

  27/03/2012

  Жилищен комплекс "Балчик гардънс" бе официално въведен в експлоатация с Удостоверение №16/22  март 2012 г., съобщават от ръководството на Албена. Инвеститори в проекта са "Албена" АД и община Балчик.
  Комплексът се намира само на 50 метра от морския бряг на Белия град, както и на 350 м. от яхтеното пристанище и лятната резиденция на румънската кралица Мария - "Двореца".
  "Балчик гардънс" се състои от 43 апартамента и 6 вили с изглед към морето. Построен е сред естествен парк от вековни дървета. 
  Апартаментите се предлагат завършени „до ключ". В комплекса има двустайни и тристайни жилища, с изцяло морска панорама или изглед към морската шир и белите скали. На разположение на собствениците и гостите на комплекса са SPA център с фитнес зала, парна баня и сауна, басейн с дължина 25 м., бистро, детски кът и детска площадка. В близост са три работещи игрища за голф и балнеологична курортна зона „Тузлата". 
  Визията на комплекса е издържана в типичен за Балчик стил - местен червен балчишки камък в комбинация с дървени орнаменти в тъмен цвят и бяла фасада. "Балчик гардънс" е подходящ за целогодишен отдих. Удобство е близостта на пешеходната връзка по самия морски бряг с Албена и летище Балчик.

  Balchik Gardens

   

   

  Анкета

  Кoe от предимствата на Албена е най-важно за Вас ?
  Резултати
  http://albena.bg/bg/pages/testimonials.html/
  http://albena.bg/bg/pages/albena-sport-calendar.html
  http://albena.bg/bg/pages/iso.html